NADIA

Firma: Stærke Møbelsnedkeri
Privat: Nadia Stærke
Profession: Møbelsnedker
Website: stay tuned!
Tlf: +45 53350975
Email: nadia@staerkeogdatter.dk

Min hjemmebane er krydsfeltet mellem min håndværksmæssige baggrund som møbelsnedker og mine sociale kompetencer. Mine år i servicebranchen har  givet mig en solid erfaring med at kommunikere og interagere blandt folk i alle aldre, samfundslag og med forskellige baggrunde, hvilket jeg i dag ser som en af mine største forcer.

Som møbelsnedker har jeg befundet mig godt med at løse udfordringer i forbindelse med byggeprojekter og  finde løsninger der passer kundens personlige ønsker.
Jeg har primært tegnet og bygget køkkener  men elsker at arbejde med både store og små projekter.
Jeg har en ekstrovert tilgang til mit arbejde, hvilket blandt andet indebærer at det falder mig naturligt at kommunikere, organisere og samarbejde på tværs af fag.
Igennem mit bestyrelsesarbejde/frivillige arbejde i Vores Asylbørn,  har jeg især kunne trække på netop de erfaringer og de kompetencer.

Fællesskabet fungerer perfekt for mig, med mulighed både for at arbejde på værkstedet og på kontoret. Det giver mig en frihed til at administrere min tid på den bedst tænkelige måde, hvor jeg kan veksle mellem at tegne, bygge og  koordinere det frivillige arbejde i Vores Asylbørn. Derudover er Fællesskabet virkelig et fællesskab og dynamikken er ret fantastisk.