HENNING

Firma: Frøjk Kommunikation
Privat: Henning Frøjk Nørby Nielsen
Profession: Kommunikation og oversættelse
Websitefroejk-kommunikation.dk
Tlf.: 30898145
E-mail: hfn@froejk-kommunikation.dk

Jeg er uddannet Cand.mag. i Dansk med en profil i medier og kommunikation fra Københavns Universitet. Jeg er tegneserieentusiast og har været så heldig hovedsageligt at kunne beskæftige mig med produktionen af indhold til - og formidling og oversættelse af - forskellige tegneserier og ungdomsblade. 
Blandt andet Anders And-universet har jeg i mange år leveret indhold til samt været digital redaktør for.

Det er ikke kun de trykte tegneserier, der har fanget min interesse. Også tegnefilm er i høj grad et medie, jeg værdsætter uendelig meget. Så for et par år siden begyndte jeg også at skrive dubbing-manuskripter til stemmelægning af tegnefilm. Fx har jeg netop oversat Disneys reboot af den velkendte ”DuckTales”-serie, som børn og barnlige sjæle hver fredag aften kan se i Disney Sjov på DR1.

Derudover laver jeg også mindre kommunikationsopgaver inden for standardområder som branding- og kommunikationsstrategi samt korrekturlæsning på diverse publikationer.