SARA

Firma: Eggs Libris
Privat: Sara Houmann Mortensen
Profession: Grafisk designer og illustrator. 
Website: Download portfolio som PDF her: https://www.dropbox.com/s/upsdowb8i91pqr5/Grafisk_design_illustration_sara_Houmann.pdf?dl=0
Tlf: 26201584
Email: sara@eggslibris.dk

Sara er uddannet fra Danmarks Designskoles linje for visuel kommunikation. Hun arbejder både inden for illustration og grafisk design og særligt i spændfeltet mellem disse discipliner. 

Arbejdsopgaver spænder over magasinlayout, logo/identitetsdesign, illustrationer til magasiner/ fagblade/børnebøger, hjemmesidedesign samt layout af alt fra brochurer og mindre tryksager til plakater for arrangementer og festivaller.

Tidligere har også trykteknikker som træsnit og andre grafiske trykkemetoder været noget Sara har arbejdet med. Som noget nyt er hun i Fællesskabet begyndt at trykke serigrafiske plakater, hvilket er et område, som hun ønsker at udforske meget mere.